نگهداری و فراوری محصولات کشاورزی اعم از زراعی، باغی و دامی و نهایتا عرضه با کیفیت و ایمن این فراوردهها، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. لذا تربیت کارشناسان و متخصصانی که با تکیه بر معلومات و اندوخته های علمی خود بتوانند ادارۀ واحدهای صنایع غذائی را به عهده گرفته، در برنامه ریزی و ایجاد واحدهای تولیدی صنایع غذائی در مناطق کشاورزی- صنعتی کمک نموده و در امور آموزشی و تحقیقاتی این رشته همکاری نمایند یا به عنوان مسئول فنی، مسئول آزمایشگاه و مدیر تولید کارخانه های تولید مواد غذائی نسبت به کنترل کیفیت فرآورده های غذائی و مدیریت واحد انجام وظیفه نمایند ضروری است . در این راستا گروه علوم و صنایع غذائی دانشگاه زنجان در سال 1387 با داشتن مجوز کارشناسی ناپیوسته، تاسیس گردید و در سال 1388 گروه توانست مجوز کارشناسی پیوسته را نیز اخذ نماید. در سال 1392 این گروه موفق به اخذ مجوز کارشناسی ارشد در گرایش تکنولوژی مواد غذایی گردید و اولین ورودی کارشناسی ارشد را در نیمسال اول 93-1392به صورت تکمیل ظرفیت پذیرش نمود. در حال حاضر مديريت گروه بر عهده آقاي دكتر گنجلو مي باشد .
برنامه هاي آينده: پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در سایر گرایش ها پذیرش دانشجوی دکتری
مقطع کارشناسی علوم و صنایع غذایی
مقطع کارشناسی ارشد در دو گرایش صنایع غذایی و فناوری مواد غذایی
تعداد دانشجوی فعال
82
30
به منظور ارائه خدمات بهتر، هرگونه پیشنهاد و انتقاد سازنده خود را با ما در میان بگذارید