بازدید:21167 بروزرسانی: 11-07-1404
| ردیف | نام دانشجو | تاریخ دفاع | رشته تحصیلی | موضوع | نوع نظارت |
| 29 | مینو شهبازی | در حال انجام | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | توسعه و بررسی بستهبندیهای بیونانوکامپوزیتی هوشمند و خودترمیمشونده بر پایه صمغ انزروت حاوی نانوذرات سیلیکا، نانوهیدروکسی آپاتیت و پروآنتوسیانین دانه انگور | استاد راهنما |
| 28 | سارا عاشری | در حال انجام | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | توسعه فیلمهای نانوکامپوزیتی فعال و زیستتخریبپذیر پلیوینیلالکل/صمغ مرمکی تقویتشده با نانورس و دیاکسید تیتانیوم حاوی عصاره صندل قرمز | استاد راهنما |
| 27 | رضا رامشب | در حال انجام | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | توسعه فیلمهای بیونانوکامپوزیتی بر پایه ترنجبین (Persian manna) حاوی عصاره بولاغ اوتی (Nasturtium officinale) و نانورس (Cloisite 15A) | استاد راهنما |
| 26 | غزاله شفیعی قهفرخی | در حال انجام | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | بررسی تاثیر روشهای خشککردن بر تخلیص برگهای گیاه دارویی شاهدانه با استفاده از سیال فوقبحرانی | استاد راهنما |
| 25 | مبینا باقری | در حال انجام | مهندسی صنایع غذایی-فناوري | بررسی عملکرد فیلمهای ریختهگری و الکتروریسی شده بر پایه زئین - پلیوینیل الکل حاوی آنتوسیانینهای محلب بهعنوان نشانگر حساس به pH برای نظارت بر تازگی ماهی قزلآلای رنگینکمان | استاد مشاور |
| 24 | فاطمه قلیزاده | مهر 1404 | مهندسی صنایع غذایی-فناوري | تولید و بررسی خصوصیات فیلم کامپوزيتی ثعلب-موم زنبور عسل لمینیتشده با الکترواسپانهای صمغ فارسی-پلیوينیلالکل حاوی دیاکسید تیتانیوم- پلیفنولهای شاهتره | استاد مشاور |
| 23 | فائزه نوائی | خرداد 1404 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | ساخت فیلمهای کامپوزیتی چندلایه فعالِ مغناطیسی و هادی بر پایه موسیلاژ دانه بالنگو-ژلاتین، Fe3O4، TiO2 و اسانس زیره [Abstract] |
استاد راهنما |
| 22 | محمد پیلهفروشها | خرداد 1404 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | ارزیابی فیلمهای کامپوزیتی چند منظوره آلژینات-ایزوله پروتئین نخودفرنگی/عصاره گل انار/اکسید روی/ Fe3O4 با خصوصیات هدایت الکتریکی و مغناطیسی [Abstract] |
استاد راهنما |
| 21 | سیده سارا برقعی | بهمن 1403 | مهندسی صنایع غذایی-فناوري | بررسی تغییرات کیفی پروتئین بارهای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم درونپوشانی شده در طول مدت زمان نگهداری [Abstract] |
استاد مشاور |
| 20 | سید مجتبی جلالی چیمه | شهريور 1403 | مهندسی صنایع غذایی-فناوري | تولید و بررسی خصوصیات فیلم کامپوزیتی بر پایه موسیلاژ اسفرزه و دیاکسید تیتانیوم لمینیت شده با الیاف زئین الکتروریسی شده حاوی عصاره پوست سبز گردو | استاد راهنما |
| 19 | دنيا ايازي | شهريور 1403 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | ساخت و ارزیابی خصوصیات فیلمهای خوراکی زیست فعال دولایه با الکترواسپانهای زئین حاوی اسانس زیره سبز [Abstract] |
استاد راهنما |
| 18 | رومینا ولیزاده | شهريور 1403 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | ارزیابی خصوصیات الکترواسپانهای زئین حاوی عصاره گل انار لمینت شده بر روی فیلم صمغ دانه مرو -ژلاتین به عنوان فیلم خوراکی زیستفعال دولایه [Abstract] |
استاد راهنما |
| 17 | مینا نصیری | ارديبهشت 1403 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | تولید و بررسی خصوصیات فیلم کامپوزیتی بر پایه موسیلاژ اسفرزه و الیاف زئین الکتروریسی شده حاوی اسانس بادرشبویه | استاد مشاور |
| 16 | شقايق جوادي | ارديبهشت 1403 | مهندسی صنایع غذایی-فناوري | خشک كردن كف پوشی شلیل شمس: بهینه سازی تر كیب كف و خواص فیزيکیوشیمیايی پودر آ ن | استاد مشاور |
| 15 | یاشار شاهدی | شهريور 1402 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | ارزيابي و مدلسازي تغييرات كيفي گيلاس (Prunus avium L.) پوششدهيشده با موسیلاژ دانه بالنگو-ژلاتين حاوي اسانس شويد (Anethum graveolens L.) و اكسيد روي طي نگهداري سرد | استاد راهنما |
| 14 | سمیرا داودی معمار | شهريور 1402 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | تولید و ارزیابی فیلم خوراکی بر پایه موسیلاژ دانه گوجه فرنگی - ژلاتین | استاد راهنما |
| 13 | هانیه ایزدی | شهريور 1402 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | ارزيابي و مدلسازي تغييرات كيفي فیله ماهي قزلآلای پوششدادهشده بر پایه پوشش فعال موسيلاژ دانه گوجهفرنگي-پروتئين آب پنير حاوي اسانس موسير طي نگهداري | استاد راهنما |
| 12 | شبنم صفری | تير 1402 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | بررسی و مدلسازی تاثير انجمادزدایی مقاومتی بر خصوصيات فيزيكيوشيميايي و كيفي گوشت بوقلمون منجمد | استاد راهنما |
| 11 | هاجر صباغ | شهريور 1401 | مهندسی صنایع غذایی-فناوری | بهینهسازی فرمولاسیون تافی فراسودمند تهیه شده از ارده¬ی کنجد و شیره انگور | استاد مشاور |
| 10 | نرگس نيكومنش | تير 1401 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | بهینهسازی و مدلسازی فرایند استخراج عصاره گیاه بابا آدم (Arctium lappa L.) با روش حرارتدهي مقاومتي و ارزيابي خصوصيات ضد ميكروبي، فيزيكي و مكانيكي فيلم سلولز استات حاوي عصاره بابا آدم | استاد راهنما |
| 9 | رويا جعفري | خرداد 1401 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | بهینهسازی و مدلسازی فرایند استخراج اسانس از گیاه انیسون (Pimpinella anisum L) به کمک روشهای سبز و مدلسازی تغییرات فیزیکیوشیمیایی کدو سبز پوششدهی شده با پوشش فعال ژلاتین- آلژینات طی نگهداری | استاد راهنما |
| 8 | پروانه کرمی | شهريور 1400 | مهندسی صنایع غذایی-صنایع غذایی | بهینهسازی و مدلسازی استخراج روغن ضروری اندام هوایی بومادران (Achillea millefolium) به کمک تقطیر مقاومتی و مدلسازی سینتیک رهایش کنترلشده آن از فیلم فعال در محیط شبیهسازی شده غذایی | استاد راهنما |
| 7 | سیده زهرا سید محمدیفرد | ارديبهشت 1400 | مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی | امکانسنجی غنیسازی ماست با روغن بذر چیای (Salvia hispanica L.) ریزپوشانیشده | استاد راهنما |
| 6 | حامد زمانی | شهريور 1399 | مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی | طراحی، ساخت و بررسی عملکرد یک خشک کن هیبریدی برای محصولات کشاورزی | استاد راهنما |
| 5 | مهدی جعفری | بهمن 1398 | مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی | مقایسه کارایی محیط های کشت تولیدی از ضایعات خرما با استفاده از امواج اولتراسوند و ماکروویو مایکرویو با نمونه استاندارد بر اساس پروتکل صحه گذاری روش های جایگزین | استاد مشاور |
| 4 | رحیم سلیمی | شهريور 1396 | مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی | تولید شکلات پروبیوتیک حاوی باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم ریزپوشانی شده به روش ژل آلژینات-کیتوزان وبررسی خواص فیزیکوشیمیایی،حسی و میزان ماندگاری آن | استاد راهنما |
| 3 | شکوفه سوخته زاری | شهريور 1395 | مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی | استفاده از غشای نانوالیاف سلولز باکتریایی به عنوان حامل عصاره گیاه تشنه داری (Scrophularia striata) و تاثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا | استاد مشاور |
| 2 | سلدا صبوری | تير 1395 | مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی | بررسی تاثیر بسته بندی های نانوکامپوزیتی ضدمیکروبی در حفظ کیفیت سیب | استاد راهنما |
| 1 | زهره کریمی | خرداد 1395 | مهندسی صنایع غذایی-تکنولوژی | بررسی تاثیر بسته بندی های نانوکامپوزیتی ضدمیکروبی در حفظ کیفیت انگور در دمای یخچالی و محیط | استاد راهنما |